Son Quint presenta les activitats previstes pel mes de gener de 2023

Les activitats s’iniciaran amb una caminada per la finca de Son Quint per donar a conèixer les coves mineres d’aquesta zona. Durant dècades es va extreure guix d’aquestes mines i moltes d’elles no són més que coves excavades preexistents. Tot plegat fa que la ruta tingui un interès no només mediambiental, sinó patrimonial i etnològic.

El mateix dia, però ja a partir de les 20 hores, Son Quint organitza el seu tradicional fogueró que enguany es realitzarà davant de la seva nova seu, l’Espai Son Quint i que serà dedicat a la colònia de refugiats ucraïnesos, l’associació de referència dels quals, AMAR Ucraïna, també comparteix seu amb Son Quint.

Finalment, diumenge 29 de gener, s’ha organitzat una caminada reivindicativa per reclamar la preservació de les finques de Son Puigdorfila Nou, amenaçada per una urbanització de 300 habitatges prevista pel nou PGOU de l’Ajuntament de Palma; i Son Puigdorfila Vell, amenaçada també per l’ampliació que s’ha previst del tram del camí dels reis que travessa aquesta finca rústica. La caminada s’ha titulat: “Son Puigdorfila, un paisatge amenaçat de mort per l’especulació”.

Recordau que, per poder participar en les activitats, vos heu de fer socis de Son Quint. Aquí teniu el formulari:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *