L’Ajuntament de Palma pinta els bancs amb reivindicacions ciutadanes

L’Ajuntament de Palma, aplicant polítiques participatives avançades d’Escolta activa, ha decidit omplir la ciutat amb bancs pintats amb reivindicacions ciutadanes. Continuarem així fins dia 28 de maig de 2023, ha manifestat el batle Hila.

Acudits anteriors

El batle de Palma visita les obres dels xibius de Pollença

El batle de Palma i un grup selecte de representants veïnals d’aquesta ciutat, ha visitat les obres dels xibius de Pollença. “És una obra de qualitat que neix de la demanda ciutadana, com moltes de les que aquests dies estam executant a Palma“, ha manifestat el sr. Hila; i ha posat l’exemple dels nous horts de Son Flor.La rotonda enmig del no-res

La rotonda enmig del no-res d’Ivan Sevillano ha superat amb nota l’ascensor del Palma Arena de Jaume Matas. Digueren: supera això si pots. I n’Ivan Sevillano va agafar un boli…

Notícia relacionada amb l’acudit: https://palmaforaportes.cat/can-valero-la-rotonda-inconfessable/
L’ajuntament de Palma ha decidit traslladar el Centre de dia de Son Cigala al Bosc Urbà d’Es Fortí.

En una maniobra clarament estratègica de cara a les eleccions de l’any 2022, l’ajuntament de Palma ha decidit traslladar les obres del Centre de dia de Son Cigala al Bosc Urbà de Es Fortí. “A veure si unint els projectes podem arribar un dia a acabar-ne qualcun”, ha manifestat el batle de Palma, José Hila. La regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, present a la foto, ha puntualitzat que l’actuació s’emmarca en la Campanya Parcs Renove: hi sembrarem 2.000 arbustives al voltant o bé hi deixarem les que ja han crescut salvatges aquests darrers 6 anys, ho decidiran els tècnics.

Notícia relacionada amb l’acudit: https://palmaforaportes.cat/desconvocada-vaga-de-jardiners/


L’Ajuntament de Palma presenta el Kit de treball d’estiu dels parcs i jardins de Ponent.

L’Ajuntament de Palma presenta el Kit de treball d’estiu dels parcs i jardins de Ponent. “Són uns boscos tan guapos que fa mal fer-hi feina”, han manifestat els delegats sindicals de l’empresa contractista.

Notícia relacionada amb l’acudit: https://palmaforaportes.cat/desconvocada-vaga-de-jardiners/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *