La rehabilitació de les pedreres és un problemot i el Nou Eixample de Ponent una benedicció ecosostenible

Tres manifestacions en dos anys per protestar per la rehabilitació de les pedreres de Son Anglada (d’Establiments, segons on visquis), perquè són un problema per a la qualitat de vida de les persones dels barris de Son Roca, Son Rapinya, Son Serra, La Vileta…

I silenci sepulcral pel projecte de construir gairebé 4.000 pisos en 78 Ha. (780.000 m²) just davant de les pedreres de Son Anglada (d’Establiments, segons on visquis); si no és estupidesa ciutadana, és partidisme. En qualsevol cas, és Manipulació. Hem copiat una famosa infografia que circula fa anys per les xarxes i, parafrasejant el debat sobre la unitat de la llengua catalana, ens ha sortit la infografia de la manipulació ciutadana. La dediquem a totes les entitats que han callat durant els darrers dos anys sobre el tema del Nou Eixample de Ponent, especialment la Federació d’Associacions de Veïns de Palma.


Acudits anteriors

L’Ajuntament de Palma pinta els bancs amb reivindicacions ciutadanes

L’Ajuntament de Palma, aplicant polítiques participatives avançades d’Escolta activa, ha decidit omplir la ciutat amb bancs pintats amb reivindicacions ciutadanes. Continuarem així fins dia 28 de maig de 2023, ha manifestat el batle Hila.


El batle de Palma visita les obres dels xibius de Pollença

El batle de Palma i un grup selecte de representants veïnals d’aquesta ciutat, ha visitat les obres dels xibius de Pollença. “És una obra de qualitat que neix de la demanda ciutadana, com moltes de les que aquests dies estam executant a Palma“, ha manifestat el sr. Hila; i ha posat l’exemple dels nous horts de Son Flor.


La rotonda enmig del no-res

La rotonda enmig del no-res d’Ivan Sevillano ha superat amb nota l’ascensor del Palma Arena de Jaume Matas. Digueren: supera això si pots. I n’Ivan Sevillano va agafar un boli…

Notícia relacionada amb l’acudit: https://palmaforaportes.cat/can-valero-la-rotonda-inconfessable/

L’ajuntament de Palma ha decidit traslladar el Centre de dia de Son Cigala al Bosc Urbà d’Es Fortí.

En una maniobra clarament estratègica de cara a les eleccions de l’any 2022, l’ajuntament de Palma ha decidit traslladar les obres del Centre de dia de Son Cigala al Bosc Urbà de Es Fortí. “A veure si unint els projectes podem arribar un dia a acabar-ne qualcun”, ha manifestat el batle de Palma, José Hila. La regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, present a la foto, ha puntualitzat que l’actuació s’emmarca en la Campanya Parcs Renove: hi sembrarem 2.000 arbustives al voltant o bé hi deixarem les que ja han crescut salvatges aquests darrers 6 anys, ho decidiran els tècnics.

Notícia relacionada amb l’acudit: https://palmaforaportes.cat/desconvocada-vaga-de-jardiners/


L’Ajuntament de Palma presenta el Kit de treball d’estiu dels parcs i jardins de Ponent.

L’Ajuntament de Palma presenta el Kit de treball d’estiu dels parcs i jardins de Ponent. “Són uns boscos tan guapos que fa mal fer-hi feina”, han manifestat els delegats sindicals de l’empresa contractista.

Notícia relacionada amb l’acudit: https://palmaforaportes.cat/desconvocada-vaga-de-jardiners/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *