El Consell de Capitalitat de Palma, reunit avui dia 12 de desembre de 2023 en sessió extraordinària, ha aprovat, entre d’altres resolucions, destinar 1,6 milions d’euros dels 2,5 milions d’euros de capitalitat que aporta el Consell de Mallorca, a l’adquisició de la finca de Son Quint.

Finca de Son Quint

Els fons de capitalitat són unes aportacions que cada any realitzen el Govern i el Consell de Mallorca a l’ajuntament de Palma, per compensar el sobrecost de ser Palma la capital de l’arxipèlag.

Pel que fa a la decisió de comprar Son Quint, es donaria resposta positiva a les mocions que, des de l’any 2017, venen demanant la compra i preservació d’aquesta finca de 200 Ha situades a la Serra de Na Burguesa entre Son Anglada i Son Vida.

L’adquisició d’aquesta finca, de materialitzar-se, serà gràcies a la reivindicació reiterada de les entitats de Ponent, liderades per Son Quint, autèntica impulsora de la major part de les iniciatives, mocions i peticions a les diferents administracions responsables.

Des d’aquesta entitat ciutadana el seu president, Joan Prats, es felicita, felicita als prop de 200 socis de Son Quint i a totes les persones que aquests darrers sis anys han fet possible que avui poguem informar de la compra d’aquest gran pulmó verd per a Palma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *