Amb un bingo en el Club de Gent Gran de Son Rapinya comença a caminar l’Associació de gent gran refugiada ucraïnesa, Banushki Ucraïna.

Per iniciativa d’AMAR Ucraïna i amb la col·laboració de Son Quint i del Club de Gent Gran de Son Rapinya, s’ha organitzat un matí de bingo per a les padrines i padrins refugiats d’Ucraïna a Palma.

S’ha ofert a les “babushki” ucraïneses l’oportunitat de reunir-se i gaudir d’un dia d’esbarjo i entreteniment a les instal·lacions de l’Associació de Persones Majors de Son Rapinya. Han compartit joc, berenar, moltes de tasses de te i pastes fetes per elles i retrobament del col·lectiu de la tercera edat ucraïnesa desplaçada a Mallorca per mor de la guerra, que fins ara no havia disposat de cap moment d’entreteniment grupal.

L’activitat ha estat possible gràcies al treball en xarxa de les associacions AMAR Ucraïna, Son Quint i del club de gent gran d’aquesta barriada.

Han estat unes hores d’entreteniment i de deixar de banda les tristors de la guerra indel desplaçament forçat de les persones majors ucraïneses que han decidit repetir aquesta experiència i constituir-se en associació per tal de donar suport a la gent gran refugiada i organitzar activitats de suport al col·lectiu i tallers socioeducatius per al seu entreteniment.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *