PFP es fa gran i surt en paper. Aquí teniu tots els números publicats fins ara:

El digital dels pobles i barris de Ponent torna gran i surt en paper. El paper, avui, no és el mitjà de comunicació primordial, sinó un complement del digital. PFP és un mitjà de comunicació eminentment digital, pperò vol arribar al major nombre pissible de persones.

I perquè som conscient que, encara avui, moltes persones segueixen preferint els mitjans escrits en paper, neix PALMA FORA PORTES en paper.

Es tracta d’un resum de tot allò que hem publicat en els darrers mesos en el mitjà digital, palmaforaportes.cat.

I la forma de lligar, d’enllaçar, el mitjà escrit amb el mitjà digital serà, novament, tecnològic: els codis QR. Una simple fotografia amb el telèfon mòbil ens comunicarà amb el gruix de la informació digital, que sempre restarà a disposició del lector del diari en paper per a la seva consulta.

Servim als pobles i barris de Ponent, convidam a la ciutadania a participar, a escriure, a comunicar, a crear. I a estimar. Escrivim en la nostra llengua, la de tothom, per amor, per respecte i per necessitat. Estem a la vostra disposició. Vostres seran els encerts, nostres els errors. Esperam que aquest núm 1 del PFP sigui del vostre gust.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *