Política de privacidad

Qui som

Palma fora portes és un projecte de premsa local digital engegat conjuntament per les entitats Associació Factoria de Somnis (https://factoriadesomnispalma.wordpress.com) i Associació Son Quint-Parc natural de Ponent (https://parcnaturaldeponent.wordpress.com/). L’adreça del Diari Digital és: http://palmaforaportes.cat. Abreujadament, ens referirem al diari digital com a PFP.

Informació

Quan els visitants deixeu comentaris al lloc, el sistema recull les vostres dades, que es mostren al formulari de comentaris, i d’altres informacions que ajuden a la detecció de correu brossa.
També de forma automàtica, el sistema pot publicar la vostra imatge pública, aconseguida del vostre correu electrònic. Això s’anomena Gravatar, i podeu consultar la política de privadesa d’aquesta imatge a: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del vostre comentari pels administradors de PFP, el vostre perfil és visible per al públic en el context del vostre comentari.

Media

Si carregueu imatges al lloc web, hauríeu d’evitar pujar imatges amb dades d’ubicació incrustades (EXIF GPS) incloses. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol dada de localització de les imatges del lloc web.

Galetes

Si deixeu un comentari al nostre lloc podeu optar per desar el vostre nom, adreça de correu electrònic i lloc web a les galetes. Això serveis per no haver de tornar a omplir aquestes dades quan vulgueu fer un altre comentari. Aquestes galetes estaran actives durant un any.

Si visiteu la nostra pàgina d’inici de sessió, el sistema establirà una galeta temporal per determinar si el vostre navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.
Quan inicieu la sessió, el nostre sistema també configurarà diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “recorda’m”, el vostre inici de sessió romandrà actiu durant dues setmanes. Si tanqueu la sessió del compte, s’eliminaran les galetes d’inici de sessió.

Si editeu o publiqueu un article, es desarà una galeta addicional al vostre navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID d’entrada de l’article que acabeu d’editar. Expira després d’un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquest lloc poden incloure contingut incrustat (p. ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguéssiu visitat l’altre lloc web.
Aquests llocs web poden recopilar les vostres dades, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers i monitorar la vostra interacció amb aquest contingut incrustat, incloent el seguiment de la vostra interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i esteu connectat a aquest lloc web.

Amb qui compartim les vostres dades

Si sol·liciteu un restabliment de contrasenya, la vostra adreça IP s’inclourà al correu electrònic de restabliment.

Quant de temps retenim les vostres dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves metadades es mantenen indefinidament. Això és degut a que necessitem reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment, en lloc de mantenir-lo en una cua de moderació.

Per als usuaris que es registrin al nostre lloc web (si n’hi ha), també emmagatzemen la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del lloc web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc, o heu deixat comentaris, podeu sol·licitar rebre un fitxer exportat de les dades personals que tenim sobre vós, incloent-hi totes les dades que ens heu proporcionat. També podeu sol·licitar que esborrem qualsevol dada personal que tinguem sobre vosaltres. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a mantenir per motius administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants es poden comprovar a través d’un servei de detecció de correu brossa automatitzat.
Text redactat a suggeriment de l’entitat que facilita els recursos web que utilitzem a PFP: WordPress.