VIA: Facebook

SILENCI, RESPECTE I CIVISME és la campanya de l’Associació de Veïns Barri Cívic de Santa Catalina.

Des d’aquesta entitat veïnal consideren que el model d’oci actual no és sostenible ni salvarà l’economia balear. Més aviat consideren que està creant les condicions de dependència insostenibles.

Per aquest motiu, l’Associació Barri Cívic de Santa Catalina ha decidit editar cartells reclamant SILENCI, RESPECTE I CIVISME als habitants del seu barri, i penjar-los als balcons i finestres de tots aquells veïns que vulguin participar de la campanya.

Justifiquen la campanya en la situació, que qualifiquen d’infame, de renous múltiples, de brutícia i de conductes incíviques que es produeixen a Santa Catalina, una barriada que s’ha convertit en un polígon d’oci per la mala gestió de l’eix cívic del carrer Fàbrica per part de l’ajuntament de Palma.

Amb aquesta campanya volen crear consciència als ciutadans que visiten el barri i requerir, una vegada més, als responsables municipals, que no estan assumint bé les seves responsabilitats i que permeten situacions i actuacions que van en contra de la salut pública que costarà molt de revertir.

El model d’oci actual, consideren, no es sostenible ni salvarà l’economia balear. Les administracions públiques estan propiciant les condicions de dependència insostenibles d’un model incompatible amb la vida als barris. Les conseqüències d’aquest model, afirmen els responsables veïnals, les paguem tots amb imposts: més hospitalització, més policia, més servei de neteja, més esgotament de la ciutadania per no poder descansar, etc.

Les famílies que han penjat els cartells també volen demanar solidaritat a altres associacions i entitats socials, col·legis professionals de les Illes balears, defensors de la ciutadania i del menor, joves, i a tots els col·lectius que saben prou bé que estam davant de reptes difícils; perquè facin saber que aquest model d’oci de massificació de terrasses, d’alcohol, de sobreocupació de l’espai públic, de renous continuats, etc., no és compatible amb la salut pública i que s’ha de revertir.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *