Son Quint ha estat exclosa de les subvencions triennals a les associacions de veïns de Palma. En la qualificació provisional de la convocatòria de subvencions a les associacions de veïns, Son Quint ha obtingut la segona pitjor puntuació de tots els projectes presentats davant l’Ajuntament de Palma.

Son Quint es mostra molt sorpresa per la valoració que l’Ajuntament de Palma ha fet del seu projecte. Han demanat una revisió de l’expedient i dilluns està citada amb els tècnics en el departament de participació ciutadana.

Al marge de la resolució definitiva d’aquesta convocatòria de subvencions, Son Quint destaca el fet que un projecte que consideren rigorós, documentat, coherent i viable hagi aconseguit una qualificació tan escandalosa.

La sola sospita que l’ajuntament hagi actuat d’aquesta forma, negant la subvenció durant tres anys a una entitat que s’ha mostrat obertament crítica amb la seva acció de govern, s’haurà d’esvaïr, indiquen els responsables de l’associació veïnal, amb arguments sòlids i incontestables. No se subvencionen afinitats i clientelismes partidistes, sinó projectes participatius, recorden.

Son Quint, en el primer any de la seva vida ha demostrat, continua el comunicat, que té un projecte potent, seriós i compromès amb els seus associats, els veïns dels barris on actua i la mateixa ciutadania de Palma, que se centra en la defensa del medi ambient i el control de les actuacions de l’equip de govern a Cort, especialment en matèries com l’urbanisme, la mobilitat i la qualitat de vida de les persones de l’entorn del #ParcNaturalDePonent.

Des de l’entitat ciutadana confien que la puntuació atorgada al seu projecte serà corregida i que se’n farà una valoració que respecti el principi d’igualtat i de no arbitrarietat. En qualsevol cas, des de Son Quint puntualitzen que, al marge de la resolució definitiva de la subvenció, continuaran controlant la gestió municipal en els barris. “Volen ofegar-nos,” diuen els responsables de Son Quint, “però l’únic que aconsegueixen és motivar-nos encara més a continuar en aquesta línia, que no és cap altra que la de defensar els interessos dels nostres socis, veïns i habitants de Palma. Seguim amb més força que ahir”. El comunicat acaba donant les gràcies als socis i simpatitzants per la confiança dipositada.

Podeu consultar la resolució de l’Ajuntament de Palma aquí

Local ofert per Son Quint com a part del projecte de participació ciutadana i que ara perilla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *