Gent Gran de Son Rapinya

L’associació neix a finals dels anys 70 amb la construcció de la urbanització Parque los Almendros, que s’aixeca en els terrenys del que va ser la Tanca de Dalt de Son Quint. Amb la construcció del Centre Comercial los Almendros, l’extinta Caixa d’Estalvis de les Balears, “Sa Nostra” cedeix, a través de la seva fundació, a l’Associació de Gent Gran de Son Rapinya el que encara avui és el “local de la tercera edat”. En el Registre d’Associacions consta fundada l’any 2001.


La Gent Gran de Son Rapinya te actualment prop de 200 socis i organitza diverses activitats socioculturals com són tallers de balls i danses, tallers de memòria, taitxí, gimnàstica de manteniment, informàtica…


També participa, en col·laboració amb les associacions Son Quint i Factoria en altres tallers com són: senderisme, cuina, ioga, aprenentatge de noves tecnologies i la seva aplicació a l’associacionisme i a la participació ciutadana, etc.


La Gent Gran de Son Rapinya participa activament en la vida social i col·lectiva del barri, col·laborant en iniciatives comunitàries i coordinant actuacions amb el centre de salut de Son Serra-La Vileta, que deriva pacients cap als tallers que organitza l’associació, dins dels programes de prescripció social de l’IBSALUT.


Podeu seguir el dia a dia de l’associació de Gent Gran de Son Rapinya anant al seu FACEBOOK ó bé en el seu WhatsApp.


En el mes d’octubre de 2023 ha estat elegida la seva nova junta directiva, que està formada per les següents persones:

CÀRRECSOCI
PresidentJuan Far
SecretariPedro Maroto
TresoreraElena Peralta
VicepresidentJoan J. Prats
Vocal 1Carmen Millán
Vocal 2José E. Peralta
Vocal 3Manolo García
Vocal 4Diego López
Vocal 5Andrés Servera

Joan Far, president de la Gent Gran de Son Rapinya