L’ajuntament ha fet pública avui la posada en marxa d’una nova línia d’autobusos a Ponent, que unirà els pobles perifèrics amb Son Espases.

L’Ajuntament de Palma ha reunit avui a diverses associacions i al gerent de Son Espases per anunciar la posada en servei de la nova línia núm. 36, circular Son Espases cap als pobles i barris perifèrics de Ponent.

Sense convidar les associacions que formen part del Consell Territorial de Districte de Ponent -només s’han convocat a les institucionalitzades i afins als partits que conformen l’equip de govern a Cort-, l’EMT i la regidora que presideix de forma despòtica el districte, la Sra. Pastor, han presentat la nova línia, llargament sol·licitada per totes les entitats que formen part d’aquesta zona de Palma.

Des de Son Quint, el seu president, Joan Prats, ha felicitat la notícia públicament a l’EMT i al seu responsable, el regidor Xisco Dalmau, atès que era una necessitat als barri. S’ha de tenir en compte, ha manifestat Prats, que en la zona funcionava el transport en taxis a demanda per a traslladar malalts a Son Espases. Ha lamentat, no obstant, que una vegada més l’ajuntament només s’envolti d’entitats afins: “si avui ens haguessin convidat hauríem aprofitat per reclamar al batle de Palma que la línia ha d’arribar també a Son Puig, Sa Teulera i a Gènova. També li hauríem reclamat que retiri la subhasta de solars de Son Vida. Per això segurament no ens conviden mai. No fa res, la notícia amb tot és bona i els que queden retratats sempre amb aquestes malifetes són ells, especialment l’ínclita sra. Pastor”.

La línia s’ha posat avui en servei, afirmen des de l’EMT. “En farem un seguiment, ha acabat manifestant Prats, i veurem què tal va el servei proposat què ja, en una primera ullada, no passa per Son Puig i no arriba a Sa Teulera, Son Dureta i Gènova, un fet que s’haurà de corregir perquè Son Espases ès l’hospital de referència de tots aquests barris. Tampoc ens sembla raonable que la línia no funcioni els dissabtes i els diumenges, la gent visita malalts en cap de setmana i l’hospital programa proves diagnòstiques els dissabtes i diumenges. Les freqüències d’una hora són massa llargues… Bones notícies però bastants d’emperons”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *