PFP es fa gran i surt en paper. Una publicació trimestral durant l’any 2023 és el repte.

El digital dels pobles i barris de Ponent torna gran i surt en paper. El paper, avui, no és el mitjà de comunicació primordial, sinó un complement del digital. PFP és un mitjà de comunicació eminentment digital, pperò vol arribar al major nombre pissible de persones.

I perquè som conscient que, encara avui, moltes persones segueixen preferint els mitjans escrits en paper, neix PALMA FORA PORTES, edició trimestral.

Es tracta d’un resum trimestral de tot allò que hem publicat en el darrer trimestre en el mitjà digital, palmaforaportes.cat.

I la forma de lligar, d’enllaçar, el mitjà escrit amb el mitjà digital serà, novament, tecnològic: els codis QR. Una simple fotografia amb el telèfon mòbil ens comunicarà amb el gruix de la informació digital, que sempre restarà a disposició del lector del diari en paper per a la seva consulta.

Servim als pobles i barris de Ponent, convidam a la ciutadania a participar, a escriure, a comunicar, a crear. I a estimar. Escrivim en la nostra llengua, la de tothom, per amor, per respecte i per necessitat. Estem a la vostra disposició. Vostres seran els encerts, nostres els errors. Esperam que aquest núm 1 del PFP sigui del vostre gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *