La iniciativa ha consistit en l’alliberament de més d’un centenar de llibres a diversos punts de Palma Ponent.

Els llibres, que s’han regalat embolicats perquè la temàtica sigui una sorpresa per a les persones que han recollit un d’aquests exemplars, s’han distribuit per Son Rapinya, Son Serra, La Vileta, Son Roca, Son Espanyolet i Camp d’en Serralta.

Els punts de distribució han estat els comerços de proximitat d’aquests pobles i barris (S’Hort d’En Tomeu i Perruqueria Loreto Olivares, han estat els col·laboradors en aquesta ocasió). També ha col·laborat en aquesta iniciativa el Centre de Salut de Son Serra i la Biblioteca de Son Rapinya.

Ha estat el primer any que Son Quint ha volgut celebrar la Diada Sant Jordi d’aquesta forma tan original i, en vista de les bones reaccions que ha generat, ha decidit reeditar l’acció l’any que ve, augmentant la quantitat de llibres i de punts de distribució, així com el nombre de barris participants.

Els interessats en participar en aquesta iniciativa, tant si és per aportar llibres, com per a ser punt de distribució col·laborador (comerços de proximitat i serveis públics dels pobles i barris de Ponent), poden contactar amb Son Quint a través de la seva pàgina de contacte o enviant un missatge al 630494964.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *