El Consell de Mallorca ha concedit a Son Quint una subvenció de 5.000 € dins la Convocatòria d’ajuts per al foment de l’ús de la llengua catalana a les entitats sense ànim de lucre per a l’any 2024 en el BOIB núm. 64, de 16 de maig de 2024.

Per la seva banda, la Fundació Guillem Cifre de Colonya (Caixa d’Estalvis de Pollença, Colonya), ha concedit una ajuda per a desenvolupar diverses activitats socioculturals, assistencials, interculturals i intergeneracionals que Son Quint realitza durant l’any 2024.

Des de Son Quint volem agraïr tant al Consell de Mallorca com a Colonya, Caixa Pollença la confiança dipositada un any més en les activitats que desenvolupem en compliment dels objectius socials fixats per la nostra entitat, de treballar per al benestar dels nostre socis i de tota la població en general dels pobles i barris de Ponent, a Palma.

Hem de destacar que, sense l’ajuda del Consell de Mallorca, l’edició i el manteniment d’aquest diari digital seria molt més difícil atesa la càrrega de feina que suposa per a una entitat com Son Quint el manteniment de les seves activitats reivindicatives, juntament amb les socioculturals i, a més a més, poder disposar d’un instrument de comunicació de la nostra feina com palmaforaportes.cat que, com sabeu, ara també s’edita en paper, també gràcies al suport rebut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *