Es confirma que les obres d’ampliació del camí dels Reis entre Son Rapinya i Son Fila Vell, acabades fa poques setmanes amb moltes de presses perquè començaven les escoles, no varen incloure, com sempre és recomanable, la substitució de les canonades velles d’aigua potable que passen pel subsòl d’aquesta via. La conseqüència, com és de veure en el vídeo gravat per una veïna de Son Garrit, ha estat la destrossa d’una calçada i un carril bici inaugurats fa només quinze dies. Els ciutadans de Palma paguen cares les millores de les seves infraestructures públiques.

La notícia fa tres dies era aquesta:

Anit (12/10/23) ha rebentat una gran canonada d’aigua al seu pas per Son Rapinya. Aquesta canonada forma part de la infraestructura que proveeix d’aigua potable la zona de Calvià, portant-la des dels dipòsits de Son Anglada.

A hores d’ara no podem confirmar si les obres recentment acabades del camí dels Reis, i que varen entrar en servei pocs dies abans del començament del curs escolar, han pogut ser les culpables del trencament.

El que sí ja es pot afirmar és que aquelles obres no varen ser aprofitades per l’Ajuntament de Palma per a substituir la xarxa d’abastiment d’aigua en aquest punt a pesar, com afirma elmateix ajuntament i Emaya, de l’antiguitat de les canonades i el seu evident mal estat de conservació.

L’ajuntament informa avui que dilluns esperen restablir el trànsit en aquest punt del camí dels Reis. Les obres es realitzaran aprofitant el pont del Pilar.

Actualitzarem aquesta notícia els pròxims dies.

Fotos: Ajuntament de Palma, via xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *